Οι μαθητές του τμήματος Ε1 του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού, επισκέφτηκαν το ΜΑΣ

Τους μαθητές του τμήματος Ε1 του Δημοτικού Σχολείου Νυδριού, είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε και να ξεναγήσουμε στο Μουσείο Άγγελου Σικελιανού την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020.

Οι μαθητές μαζί με την εκπαιδευτικό τους κ. Α. Κούρτη, επισκέφτηκαν το ΜΑΣ στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος “Μουσειακή αγωγή με τη χρήση των νέων τεχνολογιών”.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους, οι μαθητές συγκέντρωσαν πληροφορίες τόσο για το μουσείο όσο και για τον ίδιο τον ποιητή, με σκοπό να προχωρήσουν στην συνέχεια, στην δημιουργία ενός ψηφιακού μουσείου για τον Άγγελο Σικελιανό!

Περισσότερα Άρθρα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Οι Ηνωμένες Πολιτείες Λευκάδας, Εθνογραφία μιας ελληνικής κοινότητας»

Σε συνδιοργάνωση με τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του βιβλίου της Judith Koning Ασπασίας «Οι Ηνωμένες Πολιτείες Λευκάδας, Εθνογραφία μιας ελληνικής κοινότητας». Η εκδήλωση

Στοιχεία Επικοινωνίας

Το Μουσείο Άγγελου Σικελιανού βρίσκεται πίσω ακριβώς από τον κεντρικό πεζόδρομο στην πόλη της Λευκάδας και μπορείτε να το προσεγγίσετε με τα πόδια.

Η κατασκευή του ιστότοπου πραγματοποιήθηκε από τον Νίκο Καββαδά.
Την σχεδίαση του ανέλαβε ο γραφίστας Νικόλαος Καββαδίας FNK. Το λογότυπο είναι σχέδιο του Στέργιου Γαλίκα. Η παραγωγή του βίντεο έγινε από τον Θωμά Σβορώνο.

X